Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

IΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΛΗΝΟΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30-6-2008 περίπου 100 δάσκαλοι και δασκάλες απόφοιτοι του Διδασκαλείου Π.Τ.Δ.Ε-Α.Π.Θ.«Δημήτριος Γληνός» αποφάσισαν την ίδρυση Συλλόγου με την επωνυμία

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΛΗΝΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»,

που θα εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Η Απόφαση πάρθηκε στη διάρκεια μιας Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του ισογείου του Πύργου του Παιδαγωγικού Θεσσαλονίκης υπό την προεδρία του Λιάβα Σπυρίδωνα. Χρέη γραμματείας εκτέλεσε η Δράκογλου Αναστασία.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης αποφασίστηκαν:
-η ίδρυση του Συλλόγου,
-το καταστατικό,-η σύνθεση της πρόχειρης Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου η οποία είναι εννεαμελή και θα αποτελείται από τους-τις:

1. Σβώλη Ζ. Κώστα,

2. Τσιλικίδη Ευθύμη

3. Τσικαλά Θέμη

4. Ραφτούλη Γιώργο

5. Τσεμπερλίδη Κώστα

6. Καραμάνη Βούλα

7. Αποστολίδου Κατερίνα

8. Γεροπούλου Γαρυφαλλιά

9. Μαυρίδου Μαρία

Ανατέθηκε ομόφωνα στην προσωρινή διοίκηση να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την αναγνώριση του Σωματείου μας από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, την εγγραφή του στο Ειδικό Βιβλίο Σωματείων καθώς και να προκηρύξει και να διενεργήσει τις πρώτες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Όποιος-όποια επιθυμεί να τον/την καταχωρήσουμε στη λίστα ενημέρωσης του υπό ίδρυση Συλλόγου μας ας το δηλώσει σε ένα από τα mail:

ksvolis@sch.gr

tsilikef@yahoo.gr

themtsik@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: